Presentació

El projecte SONAR és un projecte desenvolupat pel Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). El seu objectiu principal és contribuir a fer les pràctiques esportives desenvolupades a Catalunya en edats infantils i juvenils més segures i saludables.

El SONAR és un projecte d’iniciativa privada, però amb vocació de servei públic, que pretén convertir-se en una eina que permeti conèixer la tipologia i causes de les lesions detectades en l’esport de formació.

D’aquesta forma, es proporcionarà a tots els agents implicats en la formació esportiva informació vital per poder establir estratègies de prevenció de lesions a mida, fent-les més eficients i exitoses.

El projecte també vol fer d’altaveu de bones iniciatives en l’àmbit de la prevenció de lesions en joves esportistes, divulgant nou coneixement científic, informacions rellevants i consells que puguin ajudar no només a entrenadors, sinó també a esportistes, mares i pares.

Objectius

  • Proporcionar als agents de l’esport formació una eina multimèdia que de forma senzilla permeti monitorar les lesions esportives
  • Esdevenir un repositori català de dades sobre lesions esportives en edats pediàtriques, infantils i juvenils
  • Fer funcions d’observatori de les lesions esportives que es produeixen en l’esport de formació, proporcionant informes periòdics que analitzin l’abast de la problemàtica
  • Esdevenir un recurs de divulgació de bones pràctiques per preservar la salut dels/les joves esportistes catalans/es

Partners

Responsables de la web

Beatriz
Gil Puga

Bea-removebg

Guillem
Palau Salva

guillem-removebg (2)

Aitor
Piedra González

Aitor-removebg

Jordi
Carrera Prat

jordi-removebg-preview

Segueix-nos!

Vols conèixer que més fem al Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF)?